Bilje i Zdravlje
Bilje i Zdravlje

 

(381) 63-766-95-25  
MI ĆEMO VAM POMOĆI
DA ŽIVITE ZDRAVIM ŽIVOTOM
MI ĆEMO VAM POMOĆI
DA ŽIVITE ZDRAVIM ŽIVOTOM
Najčitanije:
Iskustva:

  ZIVKICA JAJCEVIC 50 godine

  Stresan posao utice na pritisak, izaziva nervozu, cesto i lupanje srca, poviceni holesterol, a visesatna usmerenost na kompjuter utice na vid i koncentraciju. I zato sam ja BAD-ove dozivela kao zastitu u zivotu, kao preventivu i sansu da u 65 –oj budem mladja nego sada!Koristim sve proizvode iz CLASIC HIT kompleksa: nemam vise povicen holesterol, Antiox, Detox i Pax su uredili moj srcani ritam, imam osecaj lakoce u stomaku.1974.sam imala alergiju na. Prvi put kada sam koristila NATUR TEN postala sam ponovo srecna, kupam se i uzivam u letnjim zabavama na vodi!Od kako koristim SAFE TO SEE oci mi se ne umaraju, a vid se izostrio pa vidim i najsitnije brojeve.A kada su vrucine noge su mi oticale dok sedim, sada sa EnjoyNT HARPAGO Gelom moja stopala su ponovo „mala“ i lako koracam. Svakome preporucujem ove proizvode.

SPORTSKE POVREDE


Zivot cine mali pokreti. Otkrijte ih sve!

SPORTSKE POVREDE

 

IZAZIVA LI VAM KRETANJE BOLOVI?

NISTE U PRILICI DA SE BEZBRIZNO BAVITE STVARIMA KOJE VAS RADUJU?

 

 

 

 

PROVERITE ZAŠTO ĆE HARPAGO GEL VEĆ NAKON PRVE UPOTREBE POSTATI NEIZBEŽAN DEO VAŠE KUĆNE APOTEKE...

 

   HARPAGO GEL EnjoyNT — je prvi i jedini 100% prirodan preparat, formulisan tako da obezbedi široki dijapazon delovanja u pravcu terapije ublažavanja i otklanjanja bolova kao i pružanja veće udobnosti pri izvodjenju vežbi.

   Pogondan za korišćenje u svim starosnim dobima, dece od 4 godine pa na dalje, a mogu da ga koriste i trudnice.

 

   Harpagophytum procumbers, aktivna substanca Harpago gela, prodire duboko kroz kozu do mesta bola i upale. Neposredno nakon nanosenja suzbija bol i upalu te ubrzava prirodni proces ozdravljenja.

JEDINSTVENA FORMULA HARPAGO GELA UDRUZUJE PREDNOSTI GELA I KREME:

 • koza ga brzo upija
 • ne masti
 • lako se utrljava ukozu
 • prijatno hladi

BOLNI POKRETI

   Kada bol onemogucava izvodjenje terapija i vezbi, utrljajte Harpago gel u predelu upale misica i zglobova i preparat ce omoguciti da izvedete ceo program vezbi. Harpago gel pomaze pri vezbanju i rehabilitaciji tako sto ublazava bol i poboljsava pokretljivost ekstremiteta.

   Analgeticka svojstva Harpago gel, odsustvo kortikosteroida u njegovom sastavu, kao i ostalih hemijskih farmakoloskih supstanci, te razlicite mogucnosti njegove primene, znacajno uticu na indikativna polja njegovog dejstva koja su mnogobrojna. Moguca je njegova raznorodna primena u razlicitim patoloskim, traumatskim i stanjima zamora lokomotornog sistema.

   Artroza je bolest zglobova. Uzrokuje istrosenost hrskavicnog tkiva koje pokriva kost. Cesce se javlja kod zena posle 45. godine zivota i muskaraca posle 55. godine. Od Artroze oboli oko 10 posto stanovnista u Srbiji.

   Biljni ekstrakti Harpago gela predstavljaju analgetičnu komponentu koja blagotvorno deluje na povredjeno, oštećeno tkivo u smislu lokalnog analgetičkog efekta. Bol uklanja brzo, efikasno, prodire duboko i produženog je dejstva.

BOLOVI U LEDJIMA, BOLOVI U KRSTIMA, BOLOVI U RAMENU, BOLOVI U KOSTIMA, BOLOVI U NOGAMA

   Bolovi u ledjima su drugi najcesci uzrok zbog kog osobe razlicite starosti posjecuju lekara ili apoteku. Najcesca stanja i bolesti su ona koja prouzrokuju bolove u ledjima:

 • istegnuti misici i grcevi u misicima
 • istrosenost hrskavicnih ploca medju prsljenovima
 • isijas, spondilitis

   Brz i efikasan nacin za kontrolu lokalnog bola i upalnih procesa. Originalni tretman kod akutnih, hronicnih i sportskih povreda, prva pomoc kod povreda mekog tkiva, za sprecavanje krvarenja i ublazavanje upalnih procesa. Za tretman reumatskog bola, ishialgije i neuralgije.

SPORTSKE POVREDE (UGANUCA, ISTEGNUCA, ISCASENJA)

   Sportske povrede su sve cesce, sve vise ljudi se i bavi rekreativno sportom. sportske povrede su posljedica iznenadnih, brzih pokreta koje zglobove tesko podnose.

 • Kada povreda nastane potrebno je sto pre smanjiti otok, koji ona uzrokuje, a za to se preporucujemo HARPAGO GEL.
 • Za ublazavanje bolova i otoka vrlo su pogodni nesteroidni antireumatski lekovi koji se nanose utrljavjuci na obolelo mesto.

REUMATIZAM MEKIH TKIVA (NPR. TENISKI LAKAT)

   Kod reumatizma mekih tkiva rec je o upali tkiva oko zglobova i kostiju(misici, ligamenti, kostane ovojnice). Najcesci su bolovi u vratu, laktu, ramenu, krstima, nogama i kolenu. Ovi bolovi se cesce javljaju kod muskaraca nego kod zena i to pet puta cesce.

Kod ovih bolova preporucuje se upotreba HARPAGO GELA.

OSNOVNI SASTAV

   Harpago gel sadrzi Harpagophytum procumbers — biljni ekstrakt iz juznoamericke svete biljke koji se koristi za retkih i skupocenih medikamenata.

100% PRIRODAN PREPARAT !!! KLINICKI POTVRDJEN

Puna Cena: 51,77€   

Povoljna Cena: 35,1€

Vi štedite: 16,67€

MRSAVIMO ZAJEDNO

O načinu plaćanja i naručivanja, stupite u kontakt sa Vašim personalnim konsultantom ili nazovite nas 381/63-766-95-25

Pri narudžbini 4 komada, kod nas za svega 135 €

Vi štedite 72,1 € i dobićete BONUS - besplatnu dostavu!

   ZDRAVLJE – najdragocenije što imamo. Kako da sačuvamo taj poklon prirode i pomognemo u tome drugim ljudima?
   Redovno korišćenje BAD – to je najbolje što danas može čovek da uradi za svoje zdravlje. Većina vodećih naučnika sveta smatra da je danas pronađen idealan, efikasan i savršeno bezopasan put da sačuvate svoje zdravlje i ostanete tako lepi i privlačni kao kad ste imali 20godina.