Bilje i Zdravlje
Bilje i Zdravlje

 

(381) 63-766-95-25  
MI ĆEMO VAM POMOĆI
DA ŽIVITE ZDRAVIM ŽIVOTOM
MI ĆEMO VAM POMOĆI
DA ŽIVITE ZDRAVIM ŽIVOTOM
Najčitanije:
Iskustva:

    IVANA MOSKOVLJEVIC, 47 godina

    Od sedme godine života imam problem sa imunitetom, kada su počele da se javljaju burne alergijske reakcije po čitavoj koži (vodeni plikovi), uz veliku pospanost i slabost. U vreme puberteta pojavila se alergijska kijavica, koja me ja mučila većim delom godine, uz užasan svrab očiju I nosa. I tako godinama....Sledeći problem bio je vrlo neprijatan. Psorijaza. Po čitavom telu svrab i peckanje, uz osećaj napetosti i želje da iskočim iz sopstvene kože. Stalno sam bila umorna, mučila me nesanica... I ako sam po obrazovanju farmaceut I radim u apoteci, nikada u toj lepezi preparata nisam videla resenje za sebe.Pocela sam da koristim Klasicni Kompleks I najpre sam resila probleme sa nesanicom, nestali su tamni kolutovi ispod ociju, glavobolje... Posle nekoliko meseci moj organizam poceo je da se bori sa psorijazom, a nakon godinu dana koriscenja ovih preparata mogla sam da kazem da sam potpuno zdrava osoba! Osecam kao da sam skinula ogroman teret sa ledja koga sam vukla godinama!


    REPAJA BOJAN, 30 godina

    Pre par meseci ustanovljene su mi visoke vrednosti bilirubina i transaminaza, sto je znacilo da sam oboleo od žutice, odnosno Hepatitisa B. Odmah sam hospitalizovan, i pocela je terapija u vidu lekova Ranisan i vitamina B odnosno Beviplexa.. Pojavile su se i promene na koži, pored žutila i tamnih fleka, koža je počinjala da se ljušti.Nakon 10 dana lecenja u bolnici nije bilo nikakvog pomaka. Na zahtev porodice otpušten sam iz bolnice i počeo sam da pijem velike količine Antioxa i Detoxa (po 10 kapsula dnevno) i ostale preparate iz Klasičnog Kompleksa i to po 2 ujutru i 2 uveče. Koristio sam i Cupers i Nature ten. Posle 4 dana otišli smo na kontrolu, i ustanovljeno je da su se vrednosti bilirubina i transaminaza prepolovili!!! Neverovatno!Nakon mesec dana korišćenja ovih preparata nestale su i sve promene na koži, a rezultati krvi dovedeni su u potpunu normalu!!! Rezultat je zaista fascinantan! Nastavljam da koristi Vision preparate i osećam se odlično!


     

ZDRAVLJe OCIJU BEZ LEKARA!


SAFE-TO-SEE — Zdrave oči bez lekara!

Da li je sokolski vid u bilo kom uzrastu - realnost?

Ako vi provodite za kompjuterom više časova dnevno, onda obavezno pročitajte do kraja!

Da li ste u poslednje vreme počeli da primećujete da slabije vidite?

Da li morate da se naprežete da bi pročitali pločicu sa natpisom na zgradi?

Da li vam čitanje uveče, u krevetu, pri svetlu lampe izaziva glavobolju?

Da li ste prinuđeni da povećavate slova na ekranu monitora da bi pročitali tekst?

     Naravno, tu su naočari, koje još i dobro stoje, ipak, vid se polako i sigurno pogoršava. Najgore je što uzrok lošijeg vida - nije samo uzrast, već je tu i stres, ekologija i dug rad za kompjuterom.

Da li znate da pravilna ishrana i specijalna gimnastika pomažu da se sačuva vid?

     Za to je potrebno svakih 20 minuta odvojiti se od monitora i uraditi lagane vežbe za oči, a u ishrani treba da budu prisutne takve materije kao: omega-3 (polinezasićene masne kiseline), beta-karotin, lutein, vitamini B2 i E, mikroelementi selen i cink.


     Naravno da je vama kao savremenom čoveku veoma teško da se stalno pridržavate takve dijete. Sigurno nećete nositi u kancelariju svežu šargarepu, riblje ulje i borovnicu. Specijalno za vas kompanija Vision je napravila biološki aktivan dodatak Safe-to-see.

     U jednoj kapsuli Safe-to-see nalazi se dnevna doza materija, koje su neophodne za zaštitu i zdravlie očiju i povećanje oštrine vida.

Redovna upotreba Safe-to-see doprinosi:

Poboljsanju oštrine vida;

Sniženju zamora očiju - intenzivan rad za kompjuterom podnosi se lakše, i vi ponovo možete da čitate knjige pri slabom osvetljenju;

Sniženju rizika razvoja bolesti očiju.

Na osnovu čega se postižu takvi rezultati?

1) Visok kvalitet: efekat bez štetnosti za zdravlje
     U sastav Safe-to-see ulaze samo prirodne komponente. U svakoj kapsuli nalazi se maksimum aktivnih materija. Safe-to-see se proizvodi u pogonima francuske kompanije Arkopharma, koja je osnovana 1980 godine. Ona se specijalizovala za proizvodnju biljnih, fitoterapeutskih proizvoda. Safe-to-see ima odobrenje Ministarstva zdravlja za primenu i napravljen je po najvišem standardu proizvodnje - GMP.

2) Visoka efikasnost
     Visoka efikasnost postiže se zahvaljujući patentiranoj formuli i ekskluzivnoj tehnologiji proizvodnje "Kriogenog drobljenja". "Kriogeno drobljenje" - to je usitnjavanje biljaka u zamrznutom stanju pri temperaturi -196 stepeni Celzijusa, što omogućuje da se ne naruši struktura molekula i da se sačuva 98% biološki aktivnih materija biljaka.

3) Samo u Safe-to-see - PMK Omega-3
    Omega-3 (polinezasićene masne kiseline) su u visokoj koncentraciji u sastavu Safe-to-see i pojačavaju dejstvo ostalih komponenata. Omega-3 još nazivaju "zaštitnikom zdravlja" - one su neophodne svakoj ćeliji organizma. Omega-3 normalizuje imuni, nervni i kardio-vaskularni sistem, a takođe odlična je prevencija protiv upale mrežnjače oka.

4) Izbalansirana formula
     U svakoj kapsuli su prirodne materije, koje su neophodne za normalan vid. Vitamin B2 štiti sluzokožu očiju, štiti je od nadražaja, i odgovoran je za svetlost i vid u boji. Lutein odgovara za jasan i kvalitetan vid, neutralizuje štetno dejstvo ultravioletnih zraka na oči.

     Beta-karotin - materija koja se u organizmu pretvara u vitamin A - najvažniji element za normalan vid, takođe on pomaže očima da se adaptiraju na polumrak. Vitamin E u kompleksu sa cinkom i selenom usporava pogoršanje vida, koje je povezano sa uzrastom.

    Jedna kapsula Safe-to-see dnevno pomaže da se sačuva oštrina vida dugo vremena. A ako vam se dopada da nosite naočari, ako mislite da vam one dobro stoje, stavite obična stakla, tj. sočiva vam ne trebaju.

Iz donje tablice možete se uveriti da je Safe-to-see najbolje što danas možete nabaviti za zdravlje vaših očiju.

Puna Cena: 55€   

Povoljna Cena: 46,4€

Vi štedite: 8,6€

46,4 € - to je mnogo jeftinije nego naočari kod optičara, to je samo 1,5 € dvevno, da zaštitite svoje oči i poboljšate oštrinu vida.

MRSAVIMO ZAJEDNO

O načinu plaćanja i naručivanja, stupite u kontakt sa Vašim personalnim konsultantom ili nazovite nas 381/63-766-95-25

Pri narudžbini 4 pakovanja kod nas za svega 180 €

Vi štedite 40 € i dobićete BONUS - besplatnu dostavu!

   ZDRAVLJE – najdragocenije što imamo. Kako da sačuvamo taj poklon prirode i pomognemo u tome drugim ljudima?
   Redovno korišćenje BAD – to je najbolje što danas može čovek da uradi za svoje zdravlje. Većina vodećih naučnika sveta smatra da je danas pronađen idealan, efikasan i savršeno bezopasan put da sačuvate svoje zdravlje i ostanete tako lepi i privlačni kao kad ste imali 20godina.